UPS4ALL nieuwe sponsor Youngtimer Touring Car Challenge

2016-UPS4All-payoff

UPS4ALL YOUNGTIMER TOURING CAR CHALLENGE

Noodstroom is doorgaan! Ontdek UPS4all.nl

Het is weer zover: een stroomstoring. En nét weer op het verkeerde moment.
Ook voor je bedrijf erg vervelend, want dat heeft consequenties voor de continuïteit…

Noodstroom zorgt ervoor dat je in tijden van stroomuitval gewoon door kunt werken. Wat er ook gebeurt.

Altijd door kunnen gaan. Dat is ook wat de rijders van de YTCC willen. Met hun racewagen maar natuurlijk ook in het dagelijks leven met hun bedrijf. Dat is waarom UPS4all en YTCC enorm goed mixen. Het was dan ook niet meer dan natuurlijk dat de twee elkaar hebben gevonden in een samenwerking.

Door het Internationale karakter van de YTCC en de drang van UPS4all Europa te veroveren was het voor de directie van UPS4all niet moeilijk een keuze te maken voor ons, zegt Randall Lawson organisator van de YTCC. Daar zijn we enorm blij mee. Ik denk dat we nu en in de toekomst fijn gaan samenwerken. Hun service en produkt en het meedenken met hun klanten staat op een enorm hoog niveau. Iets wat wij ook nastreven naar onze rijders.

De wagens in de YTCC zullen de logo’s gaan voeren van UPS4all op de voorruit en op de startschilden.

www.ups4all.nl

2016-UPS4All-payoff

UPS4ALL YOUNGTIMER TOURING CAR CHALLENGE

UPS4ALL will be the new sponsor for 2016 of the Youngtimer Touring Car Challenge. The YTCC board is very glad that UPS4ALL has chosen us to get their company in the picture worldwide. UPS4ALL secures that you whatever happens never will get out of power and your business in case of a power brakedown can go on like usual. No matter what the size of your company UPS4ALL has for everybody a solution.

The UPS4ALL logo’s will be on the window streamer off all cars participating in the UPS4ALL – YTCC. And also on the side of each car.

www.UPS4all.nl

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*