Sponsors

Sponsors

De Youngtimer Touring Car Challenge wordt in 2018 ondersteund door hoofdsponsor en naamgever UPS4ALL en startschild sponsors, waaronder  AUTOPASSION / van der Heijden Reklame / Dubler Mohrenkopf

De UPS4ALL Youngtimer Touring Car Challenge is een fantastisch medium voor het versterken van het uw bedrijf of product. Historische autosport wordt met elk jaar populairder en dat is vooral te zien aan de hoeveelheid media aandacht in glossy en autobladen, maar ook TV medium. Grote evenementen als Historic GP Zandvoort, Hockenheim Historic, Oldtimer GP Nurburgring, Spa Classic, Zolder Historic GP, Gamma Racing Days Assen, Le Mans Story en Le Mans Classic zien met elke nieuwe editie meer en meer publiek verschijnen.

U hebt d.m.v. sponsoring de mogelijkheid om uw naam op de fraaie startschilden van alle deelnemers te presenteren. Maar maatwerk opties behoren ook tot de mogelijkheden (b.v. uw naam te verbinden aan de naam van de klasse).

Niet alleen tijdens de races zal uw bedrijfsnaam of product aan het publiek voorbij flitsen, ook in de programma bladen en op de paddock zal uw deze duidelijk aanwezig zijn. Vanzelfsprekend zal in alle mediacommunicatie uw bedrijfsnaam vermeld worden.

Neem voor meer informatie contact op met Randall Lawson, hij wil graag de mogelijkheden met u bespreken. pr@ytcc.nl / 0031- 6 54664422

 

Drukwerk

UPS4ALL – YTCC SPONSORS 2018

2016-UPS4All-payoff

 

autopassion-logo_4

dublerlogobraun